Klanttevredenheidsonderzoek UWV

gepubliceerd: 04-02-2020

Klanttevredenheidsonderzoek UWV laten uitvoeren?

Panteia denkt graag met u mee

Bent u eigenaar van een re-integratiebedrijf en heeft u met het UWV een raamwerkovereenkomst gesloten onder het inkoopkader? Dan vraagt het UWV u om ten minste elk halfjaar een klanttevredenheidsonderzoek uit te laten voeren door een extern onderzoeksbureau. Op deze wijze wordt achterhaald in welke mate uw cliënten tevreden zijn over de aangeboden dienstverlening. Ook krijgt u hiermee inzicht in de zaken die goed en minder goed gaan binnen uw bedrijf. Bij Panteia bent u voor het uitvoeren van deze onderzoeken aan het juiste adres.

Kennis en Expertise
Panteia is een onafhankelijk onderzoeksbureau en heeft geruime ervaring met het uitvoeren van deze klanttevredenheidsonderzoeken. We zijn lid van de bracheorganisaties MOA en VBO en werken volgens de gedragsregels voor Onderzoek en Statistiek. Bovendien heeft Panteia veel kennis en expertise in huis op het gebied van klanttevredenheidsonderzoeken. Zo maken we al een aantal jaar de rapportages voor re-integratiebedrijven die gebruik maken van het Blik op Werk keurmerk. Ook kunnen re-integratiebedrijven direct bij ons een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren.

Aandacht voor uw wensen
Dienstverlening op maat staat bij ons hoog in het vaandel. Om die reden bieden we onze klanten verschillende onderzoeksvormen aan, zodat u kunt kiezen welke optie die bij uw bedrijf én cliënten past. Tijdens het onderzoek trekken we gezamenlijk op, om zodoende tot een mooie respons te komen die tevens voldoet aan de eisen van het UWV.

Meer informatie
Heeft u interesse in meer informatie, of heeft u een vraag over het onderzoek? Laat het ons weten. We informeren u graag over de mogelijkheden rondom het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00