Giel Smits van Plus Giel Smits Culemborg wint ZO²Z Award

Panteia feliciteert Giel Smits van Plus Giel Smits Culemborg met het winnen van de tweejaarlijks ZO²Z Award. Dit is een prijs voor de beste zelfstandige supermarkt-ondernemer van Nederland.

Met de competitie wil het Vakcentrum de meerwaarde van de zelfstandige ondernemer voor de Nederlandse economie en voor de lokale gemeenschap benadrukken. Panteia verzorgt deze competitie al vele jaren met onderzoek en het interviewen van provincie-winnaars waarna we steeds 3 finalisten bepalen. Een vakjury kiest uiteindelijk de winnaar. Dit keer bestond de vakjury uit Marian Geluk (directeur Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie), René Roorda (directeur Centraal Bureau Levensmiddelenhandel) en Harrie ten Have (voorzitter Vakcentrum).

 

René Vogels van Panteia is projectleider en verantwoordelijk voor het onderzoek en de selectie van de provinciewinnaars en 3 finalisten. Samen met zijn collega’s is hij iedere keer weer zeer onder de indruk van de supermarktondernemers. De ondernemers zijn voortdurend op zoek naar vernieuwingen in hun winkel. De energietransitie is bij de deelnemers aan deze verkiezing al ver gevorderd. Er zijn zelfs verschillende ondernemers die geen gasaansluiting meer hebben. De aandacht voor medewerkers lijkt bij iedere meting nog verder te stijgen. De medewerkerstevredenheid ligt al jaren op hoog niveau. Nu wordt er ook veel aandacht gegeven aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en het binden van jongere medewerkers. Supermarktondernemers zoeken ook nadrukkelijk het contact met het onderwijs op om goede medewerkers op te leiden en aan te trekken. En dit werkt allemaal heel positief uit voor de klanten die de winkels zeer waarderen en ook als inspiratiebron zien om gezondere producten te gebruiken en gevarieerder te eten. Daarbij komt steeds meer aandacht voor gemak met kant-en-klaar maaltijden of maaltijden die klanten thuis snel kunnen bereiden.

 

Meer weten? Lees het gehele stuk hier

 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00