Transport evenement 31 oktober

Op 31 oktober aanstaande organiseren Ad Rosenbrand en Panteia opnieuw een evenement samen. 

Het Transport evenement zal plaatsvinden bij Panteia en meerdere sprekers delen hun ervaringen. 

Ed van de Vijver - BDO en Marwin Melis - Melis Logitics zullen de bijeenkomst aftrappen met hun presentatie over "Het familiebedrijf als werkgever - geheim wapen of verborgen gebrek”. In deze presentatie gaan zij in op hoe familiebedrijven een (nog) betere werkgever kunnen worden. 

Vervolgens zal Anja van der Pol - SCT Juridisch Adviesbureau met haar presentatie meer vertellen over de voor de transportsector relevante wijzigingen in de Wet Arbeidsmarkt in Balans, die op 1 januari 2020 zal ingaan. 

Mark Remie - FFWD Rail gaat met zijn presentatie "Holland Rail Terminal, een nieuw Europees netwerk voor vers en express goederen" in op de nieuwe lijn tussen Nederland en Duitsland.

En tot slot zal spreker Hans Brink - HR de presentaties afsluiten met een verhaal over warehousing en automatisering. In deze presentatie staat de vraag centraal: Hoe zijn de bedrijven nu bezig met automatisering in warehouses? 

Ad Rosenbrand behandelt aan het einde de onderwerpen voor het volgende evenement van 26 maart 2020 en het evenement wordt afgesloten met een drankje en voldoende gelegenheid tot netwerken

Transportbedrijven die aanwezig willen zijn bij dit event, kunnen zich aanmelden bij Iris Dofferhoff via i.dofferhoff@panteia.nl

Het volledige programma is hieronder te downloaden bij downloads.

 

Download publicatie

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00