Uitnodiging voor Evenement Women in Transport Talks: "Moving to the Future"

Graag nodigen wij u van harte uit voor het evenement Women in Transport Talks: “Moving to the Future” in het Europese Parlement in Brussel op donderdag 12 december.

Het aandeel vrouwen in de Europese arbeidstransportmarkt bedraagt ​​slechts 22%, terwijl het aandeel van vrouwen in de gehele EU arbeidsmarkt 46% bedraagt. Talloze onderzoeken laten de meerwaarde van het hebben van een diverse organisatie zien. Een belangrijk voordeel is dat hiermee het arbeidspotentieel wordt vergroot doordat meer werknemers beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen tekorten op de arbeidsmarkt worden opgelost. Daarnaast draagt (gender)diversiteit positief bij aan productiviteit, het behoud van arbeidskapitaal, veiligheid alsook teamgeest en diepere verbondenheid tussen werknemers en werkgevers.

Tegen deze achtergrond is de Europese Commissie in 2017 het EU Platform for change gestart. Het doel van dit platform is om het aandeel vrouwen in de arbeidsmarktransport te promoten en om gelijke kansen voor vrouwen en mannen in de transportsector te versterken.

In kader van dit netwerk nodigen wij u van harte uit om op donderdag 12 december deel te nemen aan een bijeenkomst “Moving to the Future” in het initiatief Women in Transport Talks. Women in Transport Talks zijn door de sector geïnitieerd, onder leiding van de International Road Transport Union (IRU), en onder het platform dat is opgezet door de Europese Commissie.

De poster voor dit evenement is hier te vinden. En u kunt zich hier registreren. We hopen u op donderdag 12 december te mogen begroeten in het Europese Parlement.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00