Internationalisering van het bedrijfsleven

In het begin van de jaren negentig is Panteia gestart met beleidsonderzoek, -advies en consultancy voor internationale organisaties.
In de eerste plaats natuurlijk voor de Europese Commissie, maar ook voor instellingen als de Wereldbank en de OESO. In deze gevallen gaat het in het merendeel van de gevallen om landenoverstijgende studies. Onze internationale opdrachten beslaan het totale spectrum dat we ook op de binnenlandse markt afdekken: van arbeidsmarkt tot administratieve lasten, van ondernemerschap tot marktwerking, etc. Daarbij voeren we niet alleen beleidsonderzoek uit, maar doen we ook aan advisering en consultancy.

Bij de uitvoering van internationale onderzoeks- en consultancyopdrachten werken we regelmatig samen met binnen- en buitenlandse partners. Hiertoe beschikken we over een unieke internationale kennisinfrastructuur en uitgebreide internationale contacten, waarvan onze opdrachtgevers volop kunnen profiteren. Zo is Panteia oprichter en 'leading partner' van het European Network for Social and Economic Research (ENSR). ENSR is opgericht in 1992 en in dit netwerk zijn onderzoeksinstituten uit de 28 EU-Lidstaten, de kandidaatlanden en de 4 EFTA-landen betrokken.

Sinds 1998 heeft Panteia een vestiging in Brussel ten behoeve van onze klanten bij de Europese Commissie. Daarnaast versterkt deze vestiging het internationale relatienetwerk van Panteia.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00