Regionale economie

Kantorenleegstand, concurrerende winkelcentra, transformatie van het landelijke gebied, afnemend draagvlak voor voorzieningen, de opkomst van innovatieve duurzame bedrijvigheid: het zijn slechts enkele voorbeelden van zaken die zich momenteel op het lokale en regionale niveau afspelen.

Heeft u als gemeente, stadsregio, metropoolregio, regionaal samenwerkings-verband, provincie of ministerie vragen op dit terrein? Panteia kan u van dienst zijn! Of het nu gaat om het ontwikkelen van integrale economische visies of sectornota’s, het vinden van nieuwe functies voor ‘leegloop’-gebieden of het vaststellen van effecten van gevoerd beleid of de haalbaarheid van bepaalde voorzieningen, Panteia kan u van deskundig onderzoek en bijbehorend advies voorzien.

Panteia vormt de schakel tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijs, zorginstellingen en andere betrokken partijen. Bij lokaal en regionaal onderzoek is het van belang om een breed draagvlak te krijgen voor nieuw beleid en interactief met elkaar aan de slag te gaan.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00