Evaluatie van de Europese campagne 'Gezond werk is werk zonder stress!'

gepubliceerd: 11-10-2018

Panteia is samen met drie andere Europese onderzoekbureaus geselecteerd om het werk van EU-OSHA de komende jaren te evalueren.

EU-OSHA is het agentschap van de Europese Unie dat voorlichting geeft over veiligheid en gezondheid op het werk en draagt daarmee bij aan het werk van de Europese Commissie op dit terrein. Op dit moment evalueert Panteia de campagne "Gezond werk is werk zonder stress!" en voert het jaarlijkse stakeholders survey van EU-OSHA uit. De campagne "Gezond werk is werk zonder stress !" is uitgevoerd in de periode 2014-2015.

EU-OSHA had drie hoofddoelstellingen met de campagne:

  1. Mensen bewustmaken van werkgerelateerde stress en psychosociale risico's, en verbetering van kennis over deze onderwerpen.
  2. Het beschikbaar stellen van richtsnoeren, ondersteuning en praktische hulpmiddelen voor het beheersen van de risico's.
  3. De positieve effecten die beheersing van de psychosociale risico's heeft op werknemers en ondernemingen, onder de aandacht brengen.
De campagne wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met de nationale focal ponts of EU-OSHA.  De EU-OSHA campagne 2016-2017 richt zich op "Gezond werk, voor alle leeftijden".

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00