Pim Zijlstra start als junior onderzoeker bij het team Economie & Ondernemerschap

gepubliceerd: 15-04-2021

''Vanaf deze week start ik bij Panteia en ga ik het Team Economie & Ondernemerschap aanvullen als junior onderzoeker. Vanuit mijn bachelor bestuurskunde heb ik een brede interesse voor maatschappelijke vraagstukken en voor economie in het bijzonder. Ik zocht naar een meer methodische manier van aanpak in het bestuderen van beleid en zo kwam ik bij de Master Economic Policy. Hierin bestudeerden we met name de vertaalslag tussen beleid en onderzoek, een schakel die in mijn ogen onmisbaar is in het data gedreven tijdperk waarin de publieke sector niet wil achterblijven. Ik wilde hier absoluut in door en werd enorm enthousiast van Panteia als organisatie. Zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek trekt mij om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van de problematiek binnen publieke organisaties.

 

Sinds een half jaar woon ik met mijn vriendin in Rotterdam en we kijken er naar uit om de stad te verkennen als het weer open gaat. Ik heb veel vrienden in de Randstad wonen en we spreken – normaal gesproken – veel af om te gaan boulderen, squashen of gewoon een biertje te drinken. Daarnaast hou ik enorm van muziek en speel ik veel gitaar, wat een ideale corona-bezigheid is. Mijn vriendin en ik wonen met twee huisgenoten waarmee we met bordspellen en filmklassiekers de lockdown in gezelligheid doorkomen.

 

Ik denk dat ik bij Panteia een uitstekende start kan maken van mijn loopbaan en heel veel kan leren van de ervaring die er is binnen het Team Economie & Ondernemerschap. Ik hoop veel collega’s online te kunnen ontmoeten!''

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00