Partners

gepubliceerd: 06-07-2020

Sinds eind juni 2020 hebben MuConsult en Panteia hun krachten gebundeld. Door verregaande samenwerking willen Panteia en MuConsult beter gebruikmaken van de kennis en expertise rondom de thema’s mobiliteit en transport.

Voor opdrachtgevers zijn de vraagstukken rondom transport van goederen en personenmobiliteit steeds meer met elkaar verbonden. De verschuivende beleidsfocus naar duurzame groei leidt ertoe dat mobiliteit een drager is van veel actuele maatschappelijke vraagstukken. Dat vraagt integraal strategisch beleidsadvies en meer data-gedreven onderzoek. Deze samenwerking zorgt voor het optimaal gebruik maken van elkaars expertise en het creëren van nieuwe verbindingen tussen domeinen zoals gedragsbeïnvloeding, arbeidsmarkt, duurzaamheid en mobiliteit.

 

MuConsult is opgericht in 1990 door Henk Meurs en heeft veel expertise in strategisch beleidsonderzoek en -advies op het gehele spectrum van personenmobiliteit en in alle fasen van de beleidscyclus. De adviseurs van MuConsult zijn in veel regio’s nauw betrokken bij integrale mobiliteitsprogramma’s voor de korte en lange termijn. Opdrachtgevers zijn de Rijksoverheid, decentrale overheden en publieke kennisinstellingen zoals het KiM. Het bureau opereert met een kleine 25 medewerkers vanuit Amersfoort. Het managementteam van MuConsult bestaat uit Jan-Derk van ‘t Rot, Casper Stelling, Edward Rosbergen. Meer informatie over MuConsult kan je vinden op hun website: https://muconsult.nl/

 

Zowel MuConsult als Panteia zijn actief onder hun eigen naam in de markt. Algemeen directeur Jan-Willem Siebers van Panteia leidt beide bedrijven. Oprichter Henk Meurs van MuConsult blijft als founding partner nauw betrokken en actief voor opdrachtgevers van beide bedrijven.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00